Menu

Garanties


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

Wij kunnen ons levendig voorstellen dat u een beetje onwennig wordt bij het idee een schrijfproject uit handen te moeten geven. Immers, wie kan u de garantie geven dat uw opdracht ook tot een goed einde gebracht wordt? Wie is verantwoordelijk voor het schrijven van uw tekst? Hanteert de schrijver de door u gewenste stijl? Zal de tekst op tijd aangeleverd worden?

Dit zijn allemaal natuurlijke vragen waar iedere opdrachtgever mee zit op het moment dat hij/ zij een project uit handen geeft. Wij kunnen u echter de waarborg geven dat wij er bij Bronso garant voor staan dat dit niet gebeurt.

Wij hanteren namelijk de volgende waarborgen voor al onze klanten

1.Uw tekst wordt door meerdere auteurs onder handen genomen

2.Niemand heeft de wijsheid in pacht. Onze professionele schrijvers zijn zich daar terdege van bewust. Uw tekst wordt niet alleen met kennis van zaken geschreven, hij wordt nadien nagekeken op spelling en grammatica.

3.Verder zorgen wij ervoor dat de auteurs van de teksten zich ten volle op hun taak kunnen concentreren: het schrijven van uw tekst! Voor administratieve geplogenheden staat een ander team paraat. Zo kunt u er te allen tijde zeker van zijn dat alles tot een goed einde gebracht wordt.

4.Iedereen heeft zijn eigen vakgebied. Voor schrijvers is dat niet anders. Daarom bekijken wij voor iedere opdracht in team wie daar het beste aan kan voldoen. Bijkomend zorgen wij ervoor dat elk van onze specialisten zich tijdig kan bijscholen. Kennis is immers altijd in beweging.

5.Om ervoor te zorgen dat de schrijfstijl bewaakt wordt, hanteren we een eigen standaard die doorheen alle opdrachten ongewijzigd blijft. Zo kunt u altijd dezelfde kwaliteit verwachten, wie van ons uw tekst ook schrijft.

Twijfelt u over de auteursrechten?

U kunt op uw beide oren slapen. Eens u betaald hebt voor de teksten, blijft u de eigenaar en de wettelijke auteur!

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen