Menu

Voortgangsoverleg


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.

Ook interessant

De maandelijkse rapporten die we voor u kunnen opstellen over uw online prestaties worden na finalisering telkens besproken in het voortgangsoverleg.

Hier bekijken we de rapporten en beslissen we samen met u welke aanpassingen doorgevoerd kunnen worden om uw doelstellingen te behalen en tot betere online resultaten te komen. Als u bijvoorbeeld veel uit uw AdWords campagnes haalt, dan kunnen we meer investeren in AdWords.

Waarom een voortgangsoverleg?

We kunnen u het rapport ook gewoon opsturen zodat u er zelf uw conclusies uit kunt trekken, maar bij Bronso geloven wij erin dat een volledige service bestaat uit problemen opsporen èn ze ook oplossen. Of toch op zijn minst de oplossingen aanreiken. Dit gebeurt in het voortgangsoverleg waarin onze specialisten het rapport onder de loep nemen en op maat gemaakte oplossingen formuleert. Een maandelijkse evaluatie geeft uw onderneming de mogelijkheid om snel in te spelen op bepaalde gebeurtenissen die nefast kunnen zijn voor uw online strategie. Kort op de bal spelen zal u positieve resultaten opleveren. Zowel op korte als lange termijn.

Your place or mine?

Het voortgangsoverleg kan zowel bij u als bij ons op kantoor plaatsvinden. Wij koesteren persoonlijk contact, dus wij staan er niet op dat u zich verplaatst om tot ons te komen wanneer uw agenda eigenlijk meer dan vol zit. Als uw agenda het dus niet toelaat, komen wij gerust langs. Zo vaak als u wilt, want u bepaalt hoe vaak het voortgangsoverleg plaatsvindt.

Meer informatie over voortgangsoverleg?

Stel uw vraag via het informatieformulier of maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn u graag van dienst.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen