Menu

Social Media marketing


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.

Ook interessant

Wil u van start gaan met social media of wil u uw social media professioneel leven inblazen? Bronso kan uw social media aanpakken door middel van het opstellen van een concreet plan op basis van uw doelstellingen.

Indien u uw social media volledig wil uitbesteden, doen we ook het beheer van uw social media accounts. Want er kruipt meer tijd in het onderhouden van social media dan u denkt.

Social media voor een goede gebruikservaring

U wil als onderneming uw klanten een aangename user experience geven om hen tevreden te houden. Online wordt hiervoor social media ingezet omdat consumenten eenvoudiger aan bepaalde behoeften voldoen via social media zoals erkenning en zelfontplooiing. Tevreden bezoekers betekent ook terugkerende bezoekers. En dat verhoogt uw conversie. Yes!

Let’s get social

Social media bieden ook een platform waarop onderneming en consument in dialoog kunnen gaan met elkaar. Maar ook consumenten onderling. Ontdek wat uw klanten zeggen over uw product of start zelf de conversatie met een leuke actie.

Doordat u dichter staat bij de consument en doordat zij u ook sneller en beter kunnen contacteren, zullen zij u meer vertrouwen en u als sympathiek en authentiek ervaren.

Social media strategie

Bronso werkt voor u een social media strategie uit die u in uw online marketing plan kan opnemen. Hierin worden uw social media accounts geanalyseerd en krijgen ze elk een plan van aanpak zodat ze allemaal dezelfde en professionele look uitstralen.

Social media optimalisatie

We laten u natuurlijk niet zomaar achter mer een plan van actie. Wij kunnen het ook voor u uitvoeren: updaten, monitoren en optimaliseren.

Meer informatie over social media marketing?

Stel uw vraag via het informatieformulier of maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn u graag van dienst.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen