Menu

KPI dashboard


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.

Ook interessant

Wat denkt u van een rapportagesysteem dat uw marketing en sales afdeling in uw onderneming in staat stelt om in één oogopslag tot inzichten te komen die uniek en relevant zijn?

Bronso kan deze KPI dashboard voor u ontwikkelen zodat u en uw afdelingen op een efficiëntere manier tewerk kunnen gaan.

Automatisch ontsluiten van data met onze KPI dashboard

Dankzij onze KPI dashboard verkrijgt u automatisch alle informatie uit onder andere Google Analytics, Google AdWords, Facebook Insights en zelfs uw eigen back-end data (SQL, Excel etc). De info wordt voor u onttrokken en georganiseerd in een visueel overzichtelijk rapport. De tijd die u stak in handmatig info vergaren, kan u nu gebruiken om de statistische rapporten grondiger door te nemen.

Combineren van datasets

Bronso maakt het mogelijk om met alle info tot nieuwe handige informatie te komen. Zo berekent het dashboard in uw plaats uw ROI op basis van uw omzet en uw kosten. Verder berekent hij ook:

° Totale bezoekers door het aantal van verschillende websites op te tellen

° Invloed van social media door Facebook Insights te koppelen

In de toekomst kijken met KPI Dashboard

Na verloop van tijd berekent het KPI dashboard een aantal voorspellingen op basis van uw informatie in het verleden. Deze handige eigenschap biedt u de kans om op voorhand een aantal aanpassingen door te voeren zodat u geen verlies lijdt of geen bezoekers verliest.

Ontwikkeling KPI dashboard

Wij zitten met u samen om te bespreken welke KPI’s u graag in het dashboard opneemt. Uiteindelijk weet u het best welke doelen u wil realiseren en waar u steeds een duidelijk overzicht van wil hebben. Wij geven u in ruil een kant-en-klaar dashboard.

Meer informatie over onze KPI dashboard?

Stel uw vraag via het informatieformulier of maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn u graag van dienst.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen