Menu

Online shopping

Webshops en online winkelen zit duidelijk in de lift. Steeds meer mensen doen het en eens ze de smaak te pakken hebben, blijven ze het doen. Ook wie hier niet mee bekend is, durft nu de kans te wagen. Het is niet langer een hype, het is een blijvend fenomeen.

Wij staan u bij in de promotie van uw webshop

Hoe vinden klanten de weg naar uw webwinkel? Dat is het eerste waar wij naar kijken. Wij zorgen ervoor dat u gevonden wordt door mensen die nood hebben aan uw product of dienst. Zo komt u alleen in contact met wie uw perfecte match is op zakelijk gebied.

Als Adwords partner beschikken wij over de nodige certificaten. Google shopping is hier een goed voorbeeld van. Dit gekoppeld aan de nodige dosis ervaring, zorgt ervoor dat onze advertentiecampagnes optimaal uitgewerkt worden en een duurzaam effect hebben op langere termijn.


E-commerce


Waarom wij overtuigd zijn van online shopping?

Voordelen voor het bedrijf
Een bedrijf kan meer winst behalen door middel van online verkoop. Online shopping kent geen openingsuren en dat betekent voor uw winkel alvast dat u vanaf nu 24/7 open bent. Uw klantenbestand zal er zienderogen op vooruitgaan.

Aan de klantrelaties werken
Niet alleen het aantal klanten vergroten is belangrijk voor een zaak. Dankzij online shopping kan een winkel ook aan de kwaliteit van de klantenrelatie werken. De klant hoeft zich niet te verplaatsen en kan in alle rust een bewuste keuze maken.

Minder administratie
Wie producten of diensten waarvoor een offerte nodig is, hoeft niet langer beroep te doen op de diensten van de post en kan zo heel wat tijd winnen. Informatieaanvragen kunnen meteen online beantwoord worden.

Kostenbesparend
Een bedrijf dat online shopping aanbiedt, kan zelf meteen op een aantal kosten besparen. Wij denken hierbij aan besparingen op overtollige voorraad, opslagruimte, minder uitgaves aan traditionele marketing en personeelskosten.

Mobiliteit speelt geen rol meer
Dankzij online shopping zijn zowel klant als bedrijf niet langer gebonden aan een bepaalde streek of geografisch gebied. Een webwinkel is altijd bereikbaar, niet alleen op elk moment van de dag, maar ook vanuit heel de wereld.

Voordelen voor de klant
Online shoppen is voordelig. Ook de uw klanten zullen tijd besparen en tegelijk meer op hun gemak kunnen winkelen. De prijs van de producten is lager omdat de kosten voor infrastructuur niet meegerekend worden.

Prijsdaling
Online shopping heeft nu reeds een enorme prijsdaling van een aantal producten in de hand gewerkt. De klant krijgt veel meer kansen om prijzen te vergelijken en productprijzen worden hierdoor lager omwille van de onderlinge concurrentie.

Een grotere keuze
Online worden verschillende gamma’s van dezelfde producten aangeboden. De keuze wordt hierdoor bijgevolg steeds groter. Bijkomend is alles quasi binnen een handomdraai direct voorhanden voor de consument en op korte termijn leverbaar.

De positie van de klant
Vroeger was de klant koning. Nu kunnen we gerust stellen dat de klant keizer geworden is. Meer nog dan vroeger, zal de klant de markt bepalen. Wanneer hij of zij niet tevreden is, is de drempel om naar een andere winkel te gaan nog kleiner geworden.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen