Menu

Online adverteren


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.

Ook interessant

U wil uw producten en diensten onder het oog brengen van het online publiek. Online adverteren biedt u de mogelijkheid om goedkoper maar doeltreffender te adverteren.

Met online adverteren (zoals SEA) kan u gerichte advertenties plaatsen op relevante websites, daar waar uw potentiële klanten zitten.

Voordelen online adverteren

U moet allereerst uitzoeken welke websites relevant zijn voor uw onderneming. Het heeft geen zin om in het wilde weg advertenties te plaatsen als uw doelgroep zich daar niet bevindt.

Bronso kan deze analyse voor u doen maar heeft ook een eigen database aan websites waar op regelmatige basis geadverteerd kan worden. U kan kiezen voor welke soort advertentie u gaat: regionale advertenties, advertenties voor specifieke targetgroepen of zelfs gewoon advertenties voor bepaalde dagen van de week.

Online bannering

Door middel van online bannering kan u de bezoekers op de site naar uw eigen website lokken met heel gerichte reclameboodschappen.

Online adverteren met Google AdWords

Wij kunnen u helpen uw website via Google te promoten. Bronso is Google AdWords gecertificeerd en staat u bij met kennis en ervaring in het online adverteren door het beheer van uw AdWords campagnes over te nemen. Meer lezen over AdWords kan op onze online adverteren met AdWords pagina.

Remarketing

U kan uw bezoekers die uw website al eens eerder bezocht hebben andere banners laten zien dan nieuwe bezoekers. Meer lezen over re-marketing kan op onze remarketing pagina.

Wat met andere social media?

Online adverteren is niet alleen voor websites. Hou de advertentiemogelijkheden op social media ook in het oog. Ook al gelden er andere regels en doelen, adverteren op Facebook en LinkedIn is mogelijk.

Meer informatie over online adverteren?

Stel uw vraag via het informatieformulier of maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn u graag van dienst.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen