Menu

Aanpak


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

Hoe gaan wij als professionele tekstschrijvers tewerk? Om hiervan een beter idee te krijgen, bieden wij u allereerst een overzicht van de tekstsoorten die u van ons kunt verwachten. Het maakt niet uit voor welke tekst u kiest, wij vinden er samen met u wel een oplossing op.

Omdat wij weten dat tijd voor u belangrijk is, hebben wij er alle begrip voor dat u niet altijd de tijd hebt om u te verplaatsen. Geen nood, ook daar passen wij een mouw aan. Indien u een kleine opdracht voor ons heeft, dan volstaat het vaak om deze per e-mail of per telefoon te bespreken.

Bij ons of bij u

Voor grotere opdrachten is meer overleg nodig, en daarom spreken wij graag in een verkennend gesprek met u af. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Dit geldt ook en zeker voor het leveren van kwaliteitsteksten. Hierbij is een persoonlijke aanpak noodzakelijk, en hiervoor opteren wij altijd voor een gesprek onder vier ogen.

Het verkennend gesprek kan zowel bij u als bij ons op kantoor plaatsvinden. Wij koesteren persoonlijk contact, dus wij staan er niet op dat u zich verplaatst om tot ons te komen wanneer uw agenda eigenlijk meer dan vol zit.

Briefing online of live

Ook voor een gesprek is het niet altijd nodig om in levenden lijve af te spreken. U kunt eveneens opteren voor een online briefing wat heden ten dage ook een populaire mogelijkheid is. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we uw project in detail. We hebben vooral aandacht voor de geplogenheden binnen uw firma en uw noden en verwachtingen.

Uw offerte binnen 24 uur

Na het overleg mag u van ons een gratis offerte verwachten. Na goedkeuring ervan, betaalt u uw voorschot en kunnen wij van start met uw tekst. U mag uw offerte binnen de 24 uur verwachten. Bij grotere werken leveren wij ook een gratis proeftekst zodat u beschikt over een staaltje van ons kunnen op schriftelijk gebied.

Het is van het grootste belang dan onze schrijfstijl bij uw bedrijfscultuur past. Wij passen ons aan! U vraagt, wij schrijven! Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn, als het ook eenvoudig kan!

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen