Menu

Google adverteren (SEA)


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.

Ook interessant

Van online adverteren is adverteren in zoekmachines – SEA – het efficiëntst. Bij SEA geeft u minder geld uit voor meer ROI.

Hoe dit kan? Allereerst betaalt u enkel wanneer iemand op uw advertentie klikt (pay-per-click). En omdat u enkel tevoorschijn komt in de zoekresultaten wanneer iemand een van uw vooropgegeven zoektermen ingeeft in Google, krijgt u meer relevante bezoekers op uw website.

Het SEA proces

SEA vertrekt vanuit de geschikte zoektermen waarop u wil dat mensen u vinden en daar bindt u dan een budget aan. Wees alert: uw concurrenten doorlopen hetzelfde proces dus u kan uitkomen tegen één van hen. Om u te behoeden van een hoge prijs gaan wij op zoek naar de meest relevante zoektermen voor u.

Waarom heeft u SEA nodig?

SEA kan een aanvulling zijn op SEO. Wanneer u SEA toevoegt aan uw online strategie, kan u vindbaar worden voor potentiële leads door keywords in te geven waar uw website niet op geoptimaliseerd is. Zo verschijnt u dus bij bepaalde zoekwoorden in de organische zoekresultaten en bij andere zoekwoorden in de betalende zoekresultaten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wil u mee in het SEA verhaal? Wij kunnen u helpen uw website via Google te promoten. Bronso is Google AdWords gecertificeerd en staat u bij met kennis en ervaring in het online adverteren door het beheer van uw AdWords campagnes over te nemen.

Meer informatie over online adverteren (SEA)?

Stel uw vraag via het informatieformulier of maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn u graag van dienst.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen