Menu

Affiliate marketing


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.

Ook interessant

Veel websites zijn bereid om tegen betaling uw banners of tekstlinks naar uw website te plaatsen. Maar hoe vindt u die affiliates en hoeveel gaat u betalen?

Performance based

Affiliate marketing is ‘performance based’. Dit wil zeggen dat u enkel de website betaalt wanneer er op u advertentie geklikt wordt of wanneer er pas een conversie plaatsgevonden heeft op uw website. Aan wat u een commissie vasthangt, hangt hangt van uw doel: wil u meer bezoekers genereren of meer verkoop?

U kan verder ook een blog als affiliate kiezen. Daar kan u een kleine tekst op de website aanvragen in combinatie met het verschijnen van uw banner. Zo krijgt de advertentie een mindere commerciële feel maar een meer persoonlijke touch.

Voor beide partijen is dit een win-win situatie: de affiliate heeft er alle baat bij om waardevol verkeer naar uw website te sturen.

Affiliate netwerken

U kan natuurlijk niet op goed geluk en in het wilde weg random sites gaan aanschrijven in de hoop dat ze uw advertentie willen plaatsen. Daarom maken wij gebruik van affiliate netwerken. Deze netwerken hebben een database aan websites die publisher willen zijn. Dus wij zitten meteen aan de bron!

De netwerken maken ook gebruik van een tracking-systeem waarmee de juiste commissie aan de juiste affiliate wordt toegekend. Alles gebeurt automatisch, u hoeft dus uw hoofd niet te breken over wie wat krijgt.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bronso kan uw onderneming heel wat tijd besparen. Wij zetten uw affiliate campagne op met de juiste affiliates uit de juiste netwerken en analyseren hoe we het best adverteren.

Meer informatie over affiliate marketing?

Stel uw vraag via het informatieformulier of maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn u graag van dienst.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen