Menu

Bestaande website


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.

Ook interessant

U heeft een website waar u trots op bent maar u kan uw vreugde niet delen met uw bezoekers…omdat u zo goed als geen bezoekers heeft.

We moeten eens praten, het is tijd voor een website intervention! Laat ons uw site analyseren en haar nieuw leven inblazen zodat ze haar maximaal potentieel benut.

Wat kan u verwachten na onze interventie?

° meer relevante bezoekers

° stijgende ranking in zoekmachines

° meer conversies

Usability?

Als dit woord u vreemd in de oren klinkt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Usability – of ook gebruiksvriendelijkheid – is een van de randvoorwaarden om tot een druk bezochte website te komen. En dat is niet alles. Wij voeren een analyse uit naar de technische kant van uw site, de content, linkbuilding en uw social media. Wij zorgen voor het volgende:

° Logische opbouw van uw site zodat ze makkelijk geïndexeerd kan worden

° Optimalisatie van uw content

° Gebruiksvriendelijkheid

° Toepassen van linkbuilding

Van verbeterde usability naar een hogere plaats in Google?

Klaar! U heeft een gebruiksvriendelijke, technisch slim ontworpen, interessante, met correcte links gevulde site bekomen. Google heeft nog steeds niet de formule gepubliceerd met alle factoren voor SEO waar rekening mee gehouden wordt. Toch weten onze marketingexperten dat deze randvoorwaarden – samen met nog een heleboel andere – deel uitmaken van het algoritme. Nadat uw webstek door ons onder handen genomen is, zal uw ranking in Google stijgen. Maak u maar al klaar om uw nieuwe bezoekers te verwelkomen. Misschien brengt een actiepagina u wel op een idee?

Meer informatie over uw bestaande website beter te laten renderen?

Stel uw vraag via het informatieformulier of maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn u graag van dienst.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen