Menu

Linkbuilding


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.

Ook interessant

Linkbuilding kan u helpen om hoger te scoren in de zoekresultaten. U wil dit bij uw doelgroep en u wil dat uw doelgroep de link zelf ook nog verder verspreidt.

Een van de randvoorwaarden van zoekmachine optimalisatie is linkbuilding: het verzamelen van diverse en kwalitatieve links. Linkbuilding draait om het verspreiden van de links naar uw website.

SEO

Het aantal backlinks - links op websites naar uw eigen website of een van uw pagina’s - geeft de populariteit aan van uw website. Hoe populairder uw website, hoe beter deze presteert in de resultaten van zoekmachines.

Linkbuilding strategie

Er kruipt aardig wat tijd in de linkbuilding strategie omdat het enige creativiteit vergt. Eerst moet er nagedacht worden over hoe we de content bij de doelgroep kunnen krijgen. Dan moet nagedacht worden over hoe we de doelgroep de content verder kunnen laten verspreiden. Maar kijk ook naar uw eigen partners. Hebben zij u al opgenomen op hun partnerpagina met een link naar uw website?

Naast het feit dat linkbuilding een onderdeel is van SEO zodat u een betere positie kan vergaren in zoekmachineresultaten, zorgen ze ook voor meer awareness op andere websites en krijgt u zo meer bezoekers naar uw website gedreven.

Backlinks

Bronso onderzoekt uw linkprofiel en optimaliseert de bestaande profielen. Verder past Bronso de inbound links aan zodat er zeker gelinkt wordt met uw website.

Meer informatie over linkbuilding?

Stel uw vraag via het informatieformulier of maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn u graag van dienst.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen