Menu

Klantbeoordelingen


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.

Ook interessant

Meer en meer wordt er online naar reviews gezocht vooraleer een potentiële klant overgaat tot een aankoop.

Hele sites zijn aan reviews besteed, Facebook laat het toe sterren toe te delen aan ondernemingen en fora brengt consumenten en hun ervaringen dichter bij elkaar.

Het nut van klantbeoordelingen?

Steeds meer mensen laten zich beïnvloeden door online reviews. Daarom moet u als onderneming weten wat er online speelt. Dus hou de conversatie gaande en geef de mogelijkheid om er een te starten door de consumenten een feedbackoptie te geven. Op basis van die feedback kan u inspelen op de klanttevredenheid en uw verkoopsresultaten. U weet wat er gaande is in uw doelgroep en u kan daardoor inspelen op hun behoeften. Feedback is goud waard.

Reviews in Google

Reviews over uw onderneming kunnen nu ook in Google verschijnen dankzij Google AdWords en Google Shopping. Bronso kan de beoordelingen van uw klanten verzamelen en deze laten opduiken in Google wanneer iemand op zoek is naar een review over uw onderneming. Al bij de zoekopdracht kunnen surfers zien hoe hoog u scoort, waardoor niet alleen uw bezoekersstroom en uw conversie zal stijgen maar ook uw ranking in Google.

Op wat baseert Google Shopping zich?

Google Shopping baseert zich niet enkel op gemiddelde scores, maar kijkt naar de kwaliteit van de review en naar de ervaring van de klant. Deze reviews komen van uw winkeldomein maar ook van andere onafhankelijke websites.

Voordelen van klantbeoordelingen

° Stijgend vertrouwen in uw onderneming

° Stijgende klanttevredenheid

° Verhoogde omzet door oprechte klantbeoordelingen

Meer informatie over klantbeoordelingen?

Stel uw vraag via het informatieformulier of maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn u graag van dienst.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen