Menu

Poster ontwerpen


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

Een poster is een klassiek gegeven. Sommige toepassingen zijn misschien niet meer van deze tijd, maar tezelfdertijd roept een poster toch nostalgische herinneringen op. Iedereen zal wel een aantal posters aan de slaapkamer gehangen hebben.

Of het nu over bekende personen en idolen of over filmklassiekers of bekende merken gaat, je kunt er niet naast kijken. Posters hebben een bepaalde aantrekkingskracht, en soms worden het wel verzamelobjecten.

Posters om naar te blijven staren!

Een goed posterontwerp valt altijd op in de positieve zin. Alhoewel posters wel eens gebruikt worden om bepaalde evenementen of concerten aan te kondigen, en dus tijdsgebonden kunnen zijn, kunnen het ook verzamelobjecten zijn die na een tijd een blijvende al dan niet sentimentele waarde kunnen krijgen.

Aankondiging of publiciteit

Afhankelijk van het doel van de poster krijgt het ontwerp van een poster een andere invulling. Een goed posterontwerp met blijvende waarde is uiteraard helemaal afgestemd op het doel van de poster.

Het ontwerp voor een poster van een muziekfestival zal daarom een andere aanpak nodig hebben dan een reclameposter van een kledingmerk. Toch is het mogelijk dat beiden een breder publiek aanspreken.

De achterliggende boodschap

De voornaamste reden waarom bepaalde posterontwerpen zolang in ons achterhoofd blijven hangen heeft veelal te maken met de achterliggende boodschap die impliciet of expliciet wordt meegegeven in het ontwerp.

Voor we aan uw posterontwerp beginnen, hebben wij graag ook voeling met de filosofie die u in de poster wilt verwerken. Een goed posterontwerp is namelijk niet alleen mooi, het heeft ook een ziel en die is vaak terug te vinden in uw boodschap!

Wij zorgen ervoor dat met ons posterontwerp uw boodschap letterlijk en figuurlijk blijft hangen!

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen