Menu

Geboortekaart ontwerp


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

Een nieuw leven, een nieuw begin! Iedereen die je lief is moet het gewoon te weten komen, en natuurlijk is een geboortekaartje daarvoor het uitgelezen middel.

Hoewel het geboortekaartje al heel lang bestaat, is het steeds weer een artistieke uitdaging om een geschikt geboortekaartje te ontwerpen.

In stijl

Geboortekaartjes ontwerpen is een veelzijdige bezigheid. Er bestaan geboortekaartjes in alle maten, kleuren en stijlen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar klassiek, romantisch, modern of humoristisch, maakt ons weinig uit. Voor ons is vooral van tel dat u zich kunt vinden in ons ontwerp voor het geboorte kaartje dat de komst van uw spruit in stijl zal aankondigen.

Maten en soorten

In tegenstelling tot vroegere tijden zijn de formaten die gangbaar voor ontwerpen van geboortekaartjes momenteel allerminst gestandardiseerd. Op die manier is er veel ruimte voor creativiteit, en daar willen wij bij Bronso dan ook optimaal gebruik van maken.

Indien u opteert voor een eigen ontwerp, dan staan wij open voor uw ideeën, en dan horen wij dat graag: dankzij de grote verscheidenheid durven wij te beweren aan uw stoutste verwachtingen te kunnen voldoen.

Origineel

Originaliteit is onze grootste troef. Daarom staan wij niet alleen open voor de meest persoonlijke ontwerpen, maar ook voor originele materialen zoals bijzondere papiersoorten, hout en plastic. De tijd dat een ontwerp voor een geboortekaartje ook echt altijd op een kaartje terechtkwam, is volgens ons reeds lang achter ons.

Wilt u uw vrienden, familie en kennissen echt verrassen, dan zorgt u het best voor een kaartje dat echt het verschil maakt met andere kaartjes. Ook hier gelden de toegelaten afmetingen van Bpost als de enige beperking.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen