Menu

Kaarten ontwerpen


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

Wenskaarten en communiekaarten zijn nooit helemaal weggeweest. Ook in deze digitale wereld blijven kaarten en het ontwerpen van kaarten steeds hun belang behouden. Het succes van de e-cards is daarvan het beste bewijs!

Niets is echter zo persoonlijk als een echte kaart ontvangen, en daarom vinden wij het bij Bronso belangrijk om u ook ontwerpen voor echte kaarten aan te bieden.

Bijzondere kaarten voor een bijzondere gelegenheid

Het ontwerpen van kaarten gebeurt meestal in functie van een bepaalde gelegenheid: of het nu een verjaardag, een feestdag of een persoonlijke aangelegenheid betreft, meestal worden kaarten gebruikt bij een feestelijke gebeurtenis.

Daarnaast verzorgen wij ook ontwerpen van kaarten voor minder vrolijke aangelegenheden zoals ziekte en overlijden. Wat de aanleiding ook is om een kaart te versturen, vinden wij altijd voor een passend ontwerp.

De juiste keuze

Misschien vraagt u zich af of een kaart wel het juiste medium is om uw wensen of boodschap over te brengen. Of het kaartontwerp nu voor zakelijk gebruik of voor persoonlijk gebruik bedoeld is, met een conventionele kaart die speciaal voor de gelegenheid ontworpen is, kunt u volgens ons de bal nooit misslaan.

Onze kaartontwerpen zijn steeds gepersonaliseerd, en juist daarom hebben wij er de nodige zorg aanbesteed zodat uw kaart werkelijk uniek is. Zo zorgen wij bij Bronso ervoor dat uw wensen op een positieve manier het verschil maken.

Het verschil

In tegenstelling tot een e-kaart wat meestal een massaproduct is, kunt u in het ontwerp voor een conventionele kaart een persoonlijke toets verwerken.

Zo kunt u subtiele nuances overbrengen die niet altijd mogelijk zijn met een in de massa geproduceerde kaart. Zo bent u in staat om het verschil te maken, en uw vrienden, familie en zakelijke relaties extra in het zonnetje te zetten.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen