Menu

Briefpapier ontwerpen


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

Ook in deze digitale tijden blijft het design en ontwerp van briefpapier een belangrijk gegeven. Ook al gebeurt veel zakelijke correspondentie heden ten dage op digitale wijze of per e-mail, toch blijft briefpapier voor alle bedrijven en diensten een universeel gegeven.

Het ontwerp van briefpapier gebeurt vaak met een sjabloon die u desgevallend op meerdere stukken kunt gebruiken.

Een uithangbord

In het schriftelijk verkeer kan een professioneel ontwerp voor briefpapier wonderen doen. Net zoals een visitekaartje is een brief vaak het eerste maar toch wel een belangrijke vorm van contact tussen uw bedrijf of dienst en uw klanten.

Daarbij is het belangrijk dat het briefpapier altijd herkenbaar blijft als zijnde een soort van uithangbord dat speciaal ontworpen werd in functie van uw bedrijf of dienst. Indien u dit wenst, kunt u gebruik maken van een eerder ontworpen thema of logo, waardoor de herkenbaarheid vergroot wordt.

Uw eigen ontwerp

Het is mogelijk om uw briefpapier zelf te ontwerpen met onze online editor, maar u hebt eveneens de keuze om deze klus over te laten aan onze professionele ontwerpers. Hoe u te werk gaat is afhankelijk van de situatie voor uw bedrijf, dienst of product.

Bij een reeds bestaand ontwerp voor briefpapier kunnen wij u met bijkomende raad bijstaan, zodat er steeds op maat en volgens behoefte gewerkt kan worden.

Bijzondere opties

Bij het ontwerp is het nodig om rekening te houden met opties waar u misschien niet meteen aan gedacht had, zoals gaatjes, vouwen en plooien en de flexibiliteit van de gebruikte papiersoort. Soms komt er bij briefpapier meer kijken dan u verwacht had, en dan staan wij u graag bij in raad en daad.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen