Menu

Onze Garanties


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

Net zoals u houden wij niet van verrassingen. De prijs voor een grafisch ontwerp is vaak op het eerste zicht niet te overzien, en als ondernemers begrijpen wij als geen ander begrip voor uw terughoudendheid als het over alweer een andere uitgavenpost gaat.

Vaak wordt beweerd dat goedkoop op lange termijn duurkoop wordt. Wij bij Bronso doen er alles aan om het tegendeel te bewijzen. Wij dragen kwaliteit hoog in het vaandel en zetten alles in het werk om de grootste zorg te besteden aan uw opdrachten.

Snelle levertijd

Tijd is geld, dat is een ondertussen bekend gegeven. Zowel bij u, als bij ons zal het niet anders zijn. Daarom staan wij erop om de levertijd van onze diensten en producten zo kort mogelijk te houden.

Omwille van onze jarenlange ervaring en professionaliteit hebben wij de nodige routine verworven, zonder echter het oog voor detail te verliezen, en slagen wij erin om een levertijd van 2 weken (14 dagen) aan te houden. In de meeste gevallen is uw bestelling zelfs eerder afgewerkt.

Professioneel

Dankzij de uitgebreide ervaring die onze grafische medewerkers kunnen voorleggen, zijn wij instaat u de volgende waarborg aan te bieden: uw bestelling wordt steeds tot in de puntjes uitgevoerd. Een tevreden klant is voor ons altijd de garantie dat wij ons werk optimaal verzorgd hebben.

Onvoldoende resultaat? Wij betalen uw geld terug! Dit is een slogan die veelvuldig voorkomt in de reclamewereld, en misschien hebt u hem net iets teveel gehoord, maar wij beloven u dat wij deze regel ook helemaal waarmaken.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen