Menu

Magazine ontwerpen


Nog niet overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak
met één van onze specialisten,
vraag een offerte aan of stel
uw vraag via de chat.


Ook interessant

Wie leest er nog tijdschriften? We kunnen het u al horen denken. En toch verschijnen er nog steeds magazines op de markt, en misschien gebeurt dit wel meer dan u zou kunnen vermoeden. Daarom is het volgens ons nog steeds nodig om aandacht te besteden aan het ontwerp van een magazine.

De traditionele pers mag dan misschien een beetje op haar retour zijn, dit wil niet zeggen dat er geen plaats meer zou zijn voor een stijlvol al dan niet thematisch magazine. En daar hoort dus ook een al even stijlvol ontwerp bij!

Uw magazine

Wat maakt uw magazine zo speciaal? Wat maakt dat u vindt dat uw magazine de nodige aandacht verdient, en zeker gelezen dient te worden? Is uw magazine verbonden aan een bepaald bedrijf of aan een merknaam? Wie is uw doelpubliek? Is het magazine bedoeld voor uw werknemers of eerder voor uw klanten.

Het zijn allemaal dingen waarmee rekening gehouden dient te worden. Bij Bronso vinden wij het belangrijk om eerst met u aan de tafel te zitten vooraleer we van start gaan met het ontwerp van uw eigen magazine.

De boodschap

Welke boodschap wilt u verkondigen met uw magazine. Richt u zich op lifestyle of ziet u eerder heil in het aanspreken van een bepaalde beroepsgroep? Welk soort van artikelen verschijnen zoal in uw magazine? Sluit het magazine aan bij uw huisstijl of logo, of is dit de bedoeling?

Bezorg ons in ieder geval uw persoonlijke richtlijnen. Alleen zo kunnen wij op een degelijke manier voor een goed uitgewerkt concept zorgen, zodat het ontwerp van uw magazine zeker aansluit aan de boodschap die u ermee wilt verkondigen.

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen