Logo
Print deze pagina

Wilt u vaker gevonden worden op Google?

Deel dit artikel:

Probeer AdWords vandaag met €75 gratis advertentietegoed*
Haal meer klanten uit uw website door gericht te adverteren.

75
Gebruik uw promotiegeschenkcode!
*Algemene voorwaarden
AdWords
Aan
Invalid Input
E-mail
Invalid Input
Google AdWords is het advertentieprogramma van Google waarmee u gemakkelijk en flexibel online kunt adverteren. Met Google AdWords kunt u doelgericht adverteren en zelf bepalen hoeveel u uitgeeft.

Hoe het werkt

U maakt uw advertenties

Kies de zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden en schrijf een advertentietekst. U kunt ook bepalen in welke geografische gebieden (landen, provincies, steden) of in welke talen uw advertentie te zien is.

Uw advertenties worden op Google weergegeven

Als op Google wordt gezocht naar één van uw zoekwoorden, dan wordt uw advertentie mogelijk boven of naast de zoekresultaten weergegeven. U bereikt op dat moment dus een doelgroep die al in uw bedrijf is geïnteresseerd.

U werft klanten

Mensen kunnen gemakkelijk op uw advertentie klikken om iets te kopen of meer over uw bedrijf te weten te komen.

Voordelen

De voordelen van online adverteren

  • Gericht bereik: Uw website wordt nog vaker gevonden op Google door klanten die al in uw producten geïnteresseerd zijn.
  • Meer controle: Er is geen minimum contractstermijn of bestedingsvereiste. U kunt uw advertenties en budget aanpassen totdat u de gewenste resultaten heeft bereikt.
  • Alleen betalen voor resultaat: U bepaalt zelf uw budget en u betaalt alleen als iemand op uw advertentie klikt en uw website bezoekt.

AdWords uitbesteden

Adwords uitbesteden aan een specialist? Onze Google Adwords specialisten zijn gecertificeerd door Google en hebben jarenlange ervaring met het inrichten, optimaliseren en onderhouden van Google Adwords campagnes.

Google AdWords is een geweldig middel om snel gericht websiteverkeer te genereren. Omdat AdWords een aardig budget vereist, is het belangrijk dat elke AdWordscampagne goed geoptimaliseerd wordt. Zo krijg je alleen relevante bezoekers die daadwerkelijk geld opleveren.

Ook al is AdWords een tool die voor snel succes kan zorgen; het vereist wel de juiste kennis. De medewerkers van Bronso zijn Google AdWords gecertificeerd en beheren dagelijks diverse campagnes. Door onze kennis en ervaring te combineren kunnen wij het maximale rendement uit uw AdWords campagne halen.

Mogelijkheden AdWords

AdWords gaat veel verder dan puur adverteren op een aantal zoekwoorden in Google. Vertegenwoordig je een merk en wil je een boodschap aan veel gebruikers laten zien? Of wil je je juist richten op gebruikers met een specifieke interesse?

Wij weten hoe we gebruik kunnen maken van duizenden partnersites van Google om bedrijven of merken, voor de juiste prijs, op te laten vallen. Daarbij helpen we je de website zo in te richten dat kosten laag blijven en conversie omhoog gaat.

AdWords uitbesteden?

Ben je overtuigt, of wil je meer informatie over de AdWords diensten die wij als Google partner kunnen bieden? Bekijk dan de verschillende AdWords pakketten die wij aanbieden of neem contact met ons op.

Copyright © 2019. All rights reserved.