Menu

Axiras Review: Ervaringen en Bitcoin (BTC) kopen in België

Deel dit artikel:

Axiras review bitcoin kopen in België

Axiras review

Axiras is een bitcoin wisselkantoor voor iedereen die op een veilige en eenvoudige manier bitcoin wil kopen en verkopen. Axiras geeft de mogelijkheid om een gamma aan verschillende cryptovaluta en cryptomunten te kopen in België. U kunt makkelijk, veilig en snel bitcoins en andere cryptovaluta met contant geld, Bancontact, PayPal, Creditcard, Visa en Mastercard kopen.

Website: www.axiras.be

Voordelen

 • 6 Betaalmethodes
 • Lage wisselkosten
 • Snelle levering
 • "Instant Buy" optie beschikbaar
 • Beschikbaar in Nederland en België
 • Instant SEPA ondersteuning
 • Geen extra walletsoftware noodzakelijk
 • Vele gidsen, tutorials en faq’s
 • Hoge liquiditeits- en kooplimieten
 • Gebruiksvriendelijke interface

Nadelen

 • Geen forex of CFD’s
 • Geen future handel

Bitcoin kopen in België

Axiras is een digitaal crypto wisselkantoor waar je bitcoins kunt kopen en verkopen. Het geeft klanten in België de mogelijkheid om Bitcoin te kopen tegen voordelige tarieven. Axiras staat zowel ten dienste van privépersonen, organisaties en professionele beleggers.

Waar kan ik bitcoins kopen

U kunt bitcoins kopen op de website van Axiras met de betaalmethodes contant geld, Visa, Bancontact, Maestro, creditcard en PayPal. Zowel institutionele beleggers als gewone particulieren kunnen BTC kopen. Axiras verkoopt bitcoins uit eigen voorraad die direct geleverd worden aan de afgesproken prijs.

Hoe cryptomunten kopen

Het kopen van cryptocurrency kan u doen door u te registreren op de website van Axiras en een Bitcoin rekening te openen. U kunt u meerdere cryptovaluta of cryptomunten kopen tegen goedkope tarieven. De transacties worden binnen de 24 uur uitgevoerd.

Bitcoins kopen met contant geld

Het kopen van bitcoins met contant geld kan u doen door een afspraak te maken op het kantoor van Axiras. Het adres van Axiras BV is Brusselstraat 51, 2018 Antwerpen. Het maximaal toegelaten bedrag dat u cash kunt kopen is beperkt tot € 3000.

Bitcoin kopen bank

Door uw bankrekening te koppelen aan uw Axiras rekening kan u bitcoin kopen via de bank. Het kopen van BTC met de bank gebeurt via een SEPA overschrijving, afhankelijk van de bank kan de overschrijving instant zijn of kan deze maximaal 2 dagen duren voor het bedrag op de rekening staat.

Bitcoin wallet aanmaken

Bij het aanmelden voor een rekening kan u een bitcoin wallet aanmaken bij Axiras. De Bitcoin wallet kan gebruikt worden voor het verhandelen van cryptocurrency. De BTC wallet is overal toegankelijk en kan gebruikt worden om bitcoin op te slaan en veilig te bewaren. Naast het kopen en verkopen kun je via deze crypto wallet ook bitcoins versturen en ontvangen. Hiermee kunt u cryptocurrency van het ene bitcoinadres naar het andere uitwisselen of overmaken.

Relevante artikels

Advies nodig?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende scan aan voor uw website.
Wij voeren een uitgebreide scan en stellen een SEO-rapport op met aanbevelingen
voor het verbeteren van de vindbaarheid en de conversie van uw website.

Scan aanvragen